Preskočite na glavni sadržaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Grad Liepaja

Ured za kulturu gradskog poglavarstva grada Liepaja u Latviji poziva sve zainteresirane za partnerstva u kulturnim i kreativnim industrijama u područjima kreativnog učenja, kreativnog umrežavanja i kreativnog poslovanja. Rok za prijavu je 24. kolovoza 2014.
Ured za kulturu gradskog poglavarstva grada Liepaja impementira kulturne funkcije poglavarstva u kooperaciji s državnim i lokalnim vlastima i drugim socijalnim partnerima.

Karakter prijekta je interdisciplinarni sa sljedećim ciljevima: podržati freelancere, start up-ove, te mala i srednja poduzeća pri boljem umrežavanju u kulturnim i kreativnim industrijama, stoga bi se projekt sastojao od navedenih područja djelovanja:
1)    Podržati kulturne i kreativne industrije i njihov rad kroz KREATIVNO UČENJE;
2)    Razviti međunarodnu poslovnu suradničku mrežu u kreativnim industrijama (KREATIVNE MREŽE);
3)    Prpomovirati potencijalni izvoz i implementaciju eksperimentalnig poslovnih metoda u kreativnim industrijama (KREATIVNO POSLOVANJE).

Poziv je otvoren svim zemljama dok bi profil institucija uključivao obrazovne institucije, kreativne klastere, kreativne poslovne inkubatore, implementatore politika kulturnog i kreativnog sektora.

Kontakt:
Voditelj međunarodnih odnosa i kulturne politike
Atis ENGLIŠ-EGLITIS
Tel: +371 6 34 83940
e-mail: atis.eglins@dome.liepaja.lv
Skype: e-atis
www.liepajaskultura.lv