Preskočite na glavni sadržaj

Uskoro počinje SuperUho - objavljena satnica festivala

Preostalo je još samo četiri dana do početka prvog  izdanja SuperUho Festivala.  Organizatori su objavili satnicu i servisne informacije.
vrijeme: 03.08.2014.
url: https://www.facebook.com/Superuho.festival

Prvo izdanje ljetnog festivala Žednog uha, pod nazivom SuperUho održati će se od 3. do 5.kolovoza na samom moru na šibenskom pristanuštu TEF i plaži Banj.

Na Festivalu će nastupiti niz glazbenika sa globalne i regionalne nezavisne glazbene scene, između ostalog The National,  Fuck Buttons, Black lips, Chelsea Wolfe, Earth, Howe Gelb triage, Tuxedomoon, Jonathan Toubin, Seven That Spells, Antenat, Kandžija i gole žene, ABOP i mnogi drugi. 

SuperUho nudi drugačije iskustvo u odnosu na brojne festivale na obali:  "Festivalska lokacija savršeno spaja ambijent Mediterana s atmosferom undergound kluba; Po ugledu na "starijeg brata" Žedno uho, SuperUho Festival će zadržati prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi, s programom usmjerenim najvećim dijelom na rock'n'roll glazbu" , objasnili su organizatori.

Zadnjeg dana festivala biti će predstavljena 'tajna' pozornica koja će od sljedeće godine biti u funkciji. Specijalno za tu priliku nastupit će vrsni novi  instrumentalni dub bend iz Šibenika The FogSellers i to uz izlazak sunca u srijedu, 6. kolovoza.

Organizatori su objavili satnicu i mapu festivala kao i niz servisnih informacija koje će posjetiteljima olakšati snalaženje na samoj lokaciji.

Generalni sponzor ISKON omogućio je niz popratnih sadržaja:
SURFAJ SIGURNO UZ  ISKON, PLAŽA BANJ (10h – 18h)
Na posebno uređenom dijelu gradske plaže Banj generalni sponzor festivala Iskon omogućio je niz zanimljivog i zabavnog sadržaja:
- besplatnu školu surfanja
- brojne nastupe vrsnih DJ-eva
- besplatan wi-fi
- ugodan ambijent: ležaljke, suncobrani...
- brojne nagrade za posjetitelje plaže
- odbojku na pijesku
ISKON LOUNGE - pristanište TEF
U sklopu festivalske  lokacije tik uz glavnu pozornicu festivala smješten je Iskon lounge u kojem će posjetioci moći uživati izležavajući se na posebno dizajniranim baldahinima surfajući internetom uz besplatan wi-fi.

FESTIVALSKI KAMP
Festivalski kamp otvara se u petak, 1. kolovoza u 10h i bit će otvoren do srijede, 6. kolovoza u 12h. Cijena kamp ulaznice je 150Kn i vrijedi za svih pet dana.
U sklopu kampa nalaziti će se ponuda hrane i pića kao i besplatan wi-fi.
PARKING
Neposredno uz festivalsku lokaciju nalazi se veliki parkirni prostor na kojem će posjetioci festivala moći parkirati svoja osobna vozila uz kupovinu dnevne parkirne karte u iznosu od 20 kn.
 
CIJENE ULAZNICA
Festivalska ulaznica - 290kn (na dan festivala 320kn)
Dnevne ulaznice:
1. dan – 220Kn
2.  dan – 120Kn
3. dan – 120Kn
Kamp ulaznica (1. – 6.8.) – 150Kn

* Ulaznice u prodaji: 
- Dallas music shop Šibenik, Kralja Tomislava 4 / 290kn
- klub AZIMUT , Obala palih omladinaca 2, Šibenik / 290kn
- na ulazu na blagajni festivala / 320kn

LOKALI – PRIJATELJI SuperUho Festivala
Svi posjetitelji festivala uz predočenje festivalske narukvice dobivaju popust 10 – 20% na konzumaciju određenih artikala u navedenim ugostiteljskim objektima:
Restoran Anima Mare
Obala palih omladinaca 10
Fish/vegetarian Fast food – ŠEŠULA riba sendviči
Obala prvoboraca 14
Klub AZIMUT  - press/info centar
Obala palih omladinaca 2
 
INFORMACIJE O ŠIBENIKU
Turistička zajednica grada Šibenika
Web:  www.sibenik-tourism.hr
Tourist punkt – Šibenik plus
Obala palih omladinaca 7, Šibenik
http://www.sibenikplus.com

HŽ POPUST ZA POSJETIOCE SUPERUHO FESTIVALA:
HŽ putnički prijevoz za sve posjetitelje SuperUho Festivala odobrio je popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih redovnih vlakova na udaljenosti većoj od 25 kilometara. 
 
Satnica i mapa festivala