Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljanje 1. Production In-a Pulske filmske tvornice

Osam kratkih igranih, eksperimentalnih, dokumentarnih i animiranih filmova realiziranih u sklopu 1. Production In-a Pulske filmske tvornice bit će predstavljeno ovoga četvrtka, 10. srpnja, s početkom u 21 sat, u Klubu Pulske filmske tvornice. Ulaz je besplatan!
vrijeme: 10.07.2014. 21 h
mjesto: Pula; Klub Pulske filmske tvornice, Stiglicheva 12
url: http://www.facebook.com/pulskafilmskatvornica

To su “The Wedding” Lare Popović, “Veli Jože” Drage Toromana, “Zovem se Niko” Diega Menendeza, “Ja” Ivane-Nataše Turković, “Bit će bolje” Danila Lole Ilića i Marka Krnjajića, “Galijotova pesan” Medine Resić, “Stolica” Mije i Sergeja Zdravkovića-Kunca te “Life in Colours” Klare Andrić.

1. Production In Pulske filmske tvornice održan je proteklog vikenda u Motovunu za vrijeme trajanja Dana Veloga Jože, a nastali radovi premijerno su prikazani posljednjeg dana festivala. U intenzivnu trodnevnu radionicu izrade filma koju su vodili Danilo Lola Ilić, Marko Krnjajić i Marko Zdravković-Kunac uključilo se sedam polaznika iz Istre, Zagreba i Slovenije. Njezin je cilj bio staviti na kušnju umijeće autora i autorica koji su za realizaciju filmova na raspolaganju imali samo 36 sati.

Financijsku potporu1. Production In-u Pulske filmske tvornice pružili su Zaklada “Kultura Nova” i Hrvatski audiovizualni centar, te Općina Motovun.