Preskočite na glavni sadržaj

'Blondie' na ovogodišnjem Špancirfestu

Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Špancirfesta, objavila je na internetskim stranicama koncertni program 16. festivala dobrih emocija koji će se od 22. do 31. kolovoza održati u Varaždinu, a među izvođačima je i 'Blondie' s Debbie Harry.
vrijeme: 22.08.2014.
mjesto: Varaždin
url: http://spancirfest.com

Organizatori ističu da će biti koncerata za sve naraštaje i za svačiji ukus, a objavljen je raspored za najveću pozornicu, onu podno zidina Staroga grada.

Prvi koncert na toj pozornici na programu je drugog dana Špancirfesta, u subotu, 23. kolovoza, kada će nastupiti slovenski "Laibach" i "Siddartha". Sljedećeg dana nastupaju "2Cellos" i "Urban&4".

U ponedjeljak, 25. kolovoza, nastupit će zagrebački "Malehookers" i kultni sastav iz New Yorka "Blondie" s Debbie Harry. "Blondie" će u Varaždinu predstaviti novi dvostruki album, izdan u svibnju.

Nakon toga na pozornici kod Staroga grada u petak, 29. kolovoza, nastupit će Kiril Džajkovski te londonski Stereo MC's. Sljedeći dan koncert će održati hrvatski izvođači - turbofolk-punk band "Brkovi", "Kawasaki 3P" i "Punčke".

Zadnji dan Špancirfesta rezerviran je za koncert Parnog valjka. (Hina)