Preskočite na glavni sadržaj

Kino Bibijada i besplatne ljetne projekcije za djecu

Od 15. lipnja do 31. kolovoza, svake srijede i nedjelje s početkom u 17 sati, kino 'Europa' će prikazivati 10 filmskih naslova za najmlađe gledatelje te pružiti ukupno 23 prilike da kino postane Vaš ljetni dnevni boravak.
vrijeme: 15.06.2014. 17 h
mjesto: Zagreb, Kino Europa, Varšavska 3
url: http://www.kinoeuropa.hr/kino-bibijada/

‘Kino Bibijada’, filmski program namijenjen djeci i mladima, održavat će se tijekom cijele godine u kinu Europa. ‘Kino Bibijada’ se nastavlja na vrlo popularan istoimeni dječji filmski program Zagreb Film Festivala, koji najmlađoj publici već godinama donosi odabrane kvalitetne naslove recentne europske i svjetske nezavisne kinematografije. Početak ovog cjelogodišnjeg kino programa obilježit ćemo besplatnim ljetnim filmskim projekcijama za djecu i mlade.

Namijenjene dobnim skupinama od 5+, 8+, 9+ i 10+ (iako će nesumnjivo biti zanimljive svim generacijama), ove tople, poticajne ljudske priče, te lepeza zanimljivih igranih i animiranih likova opustit će Vas, nasmijati, razdragati, motivirati, raspiriti Vam maštu; uz njih ćete zajedno plakati, za njih ćete navijati, a naposljetku će, ukoliko im to dopustite, promijeniti – i Vas i Vaše mališane.

Detalje o programu, filmskim naslovima, kao i raspored programa možete pronaći na linku: http://www.kinoeuropa.hr/kino-bibijada.