Preskočite na glavni sadržaj

'Nečastive' u sklopu regionalnih LGBT programa

Nakon uspješnih izvedbi diljem svijeta, 'Nečastive' Brune Isakovića se prikazuju na LGBT programima u regiji – IDAHO festivalu u Beogradu, te Pride Weeku u Ljubljani.
vrijeme: 08.06.2014.
mjesto: Beograd, Ljubljana
url: http://www.queerzagreb.org/

U Beogradu se Queer Zagreb udružuje s ekipom srpskih queer kulturnjaka i umjetnika – IDAHO Belgrade s kojima će predstaviti filmsku selekciju i predstavu 'Nečastive', Brune Isakovića, 8. lipnja. Nakon Beograda, program se nastavlja i u Zagrebu, gdje IDAHO Belgrade ekipa 12. i 13. lipnja u Kinu Europa u okviru IDAHO Films u Europi, donose selekciju kratkih i regionalnih queer filmova.

U Ljubljani se izvedba održava u utorak 10.6. u Miniteatru, u sklopu Pride Weeka koji donosi niz radionica i programa od subote 7.6. do subote 14.6., kada se održava Povorka ponosa. Nakon izvedbe u utorak, od 21 sat počinje glazbeni program s DJ nastupom Selektor Dinarid @ BiKoFe.

Sljedeća izvedba u Hrvatskoj je u lipnju u Rijeci, te u novoj verziji s izvedbom Ane Vnučec u Zagrebu, 28. lipnja, u sklopu festivala Perforacije koji se ove godine održava od 17. do 30 lipnja, u Dubrovniku, Rijeci, Splitu i Zagrebu.