Preskočite na glavni sadržaj

Praizvedba 'Titraja' u Istarskom narodnom kazalištu

Praizvedba drugog djela triptiha pod naslovom 'Titraj' autora, redatelja, dramaturga, koreografa, oblikovatelja svjetla Zvonimira Peranića upriličit će se 4. lipnja, u 20 sati, u Istarskom narodnom kazalištu – Gradskom kazalištu Pula. Riječ je o koprodukciji Teatra Rubikon iz Rijeke, Teatra umjetnosti – TOFA, Pula i INK-a.
vrijeme: 04.06.2014. 20 h
mjesto: Pula; Istarsko narodno kazalište - Gradsko kazalište Pula, Laginjina 5
url: http://www.ink.hr/

'Titraj', kojeg je Zvonimir Peranić podnaslovio kao znanstveno-umjetničku simfoniju u četiri čina, drugi je dio triptiha koji u matrici 'Božanstvene komedije' Dantea Alighieria predstavlja Čistilište.

Nakon prošlogodišnjeg Pakla /Coito ergo sum/, pred nama je Titraj, a za slijedeću godinu najavljena je Jabuka kao Raj ili ponovni povratak Paklu.

Na konferenciji za medije koja je danas održana u INK-u predstavljeni su producenti Teatar Rubikon iz Rijeke i Udruga Teatar umjetnosti iz Pule, kao i autorski tim predstave kojeg, pored spomenutog Zvonimira Peranića, čine: Ivan Dobran, Iva Milaković, Daniel Horvat, Frane Meden, Kristina Nefat, Ivan Šarar, Tomislav i Ksenija Nakić-Alfirević i Vesna Rožman.

Repriza predstave na rasporedu je 5. lipnja u 20 sati (trajanje: 62 minute).