Preskočite na glavni sadržaj

Restartova 'Filmska početnica za djecu'

Filmska početnica naziv je projekta namijenjenog djeci od 3 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu. Prijave su u tijeku!
vrijeme: 11.05.2014.
mjesto: Zagreb; Pogon Jedinstvo, Trnjanski nasip bb
url: http://restarted.hr/

Radionice omogućavaju djeci upoznavanje, savladavanje i stjecanje znanja o osnovnim elementima filmskog i medijskog stvaralaštva kroz šest tematski određenih radionica: fotografija i snimanje, montaža, pričam ti priču – scenarij, glazba u filmu, zvučni efekti te interaktivna animacija. Svi zainteresirani mogu prijaviti svoje mališane na anita@restarted.hr jer je broj polaznika ograničen!

Termini održavanja radionica:
11.05. nedjelja, Pogon Jedinstvo (mala dvorana), u 11 sati – Radionica montaže
17.05. subota, Pogon Jedinstvo (mala dvorana), u 11 sati – Radionica pričam ti priču
18.05. nedjelja, Pogon Jedinstvo (mala dvorana), u 11 sati – Radionica fotografije i snimanja
01.06. nedjelja, Pogon Jedinstvo (mala dvorana), u 11 sati – Radionica zvučnih efekata
08.06. nedjelja, Pogon Mislavova (konferencijska dvorana), u 11 sati – Radionica glazba na filmu
15.06. nedjelja, Pogon Jedinstvo (mala dvorana), u 11 sati – Radionica interaktivne animacije

Program se sastoji od ukupno 6 tematski podijeljenih radionica, za potrebe svake tematske cjeline radionicu će voditi dvoje predavača uz različita pomagala, koja će osigurati potrebnu interakciju polaznika radi boljeg razumijevanja sadržaja. Dvanaest voditelja etablirani su profesionalci u navedenim područjima s dugogodišnjem iskustvom u edukaciji: Ana Hušman, Ivan Marušić Klif, Ivan Lušičić Liik, Ivan Slipčević, Jasna Žmak, Igor Bezinović, Dinka Radonić, Hrvoslava Brkušić, Sandra Bastašić, Allan Skrobe, Lidija Dokuzović i Tomislav Domes. Trajanje radionica ograničeno je na 45 minuta zbog uzrasta polaznika, čiji je broj ograničen kako bi se osigurala kvaliteta nastave.