Preskočite na glavni sadržaj

IKON Arts Foundation predstavlja radove Marka Tadića

IKON Arts Foundation iz New Yorka, nova je zaklada za promociju hrvatske kulture i umjetnosti, koja je svoj rad započela predstavljanjem radova Marka Tadića na PULSE Contemporary Art Fair, koji se održavao od 8 do 11. svibnja, u New Yorku.
vrijeme: 08.05.2014.
mjesto: New York
url: http://ikonartsfoundation.org
Sudjelovanje je uključeno u sekciju POINTS, posebnu programsku liniju sajma usmjerenu na alternativne modele i neprofitne organizacije.  Marko Tadić predstavljen je serijom kolaža 'Accumulation of images form below' te je nominiram za nagradu PULSE Prize.

Predstavljanje Marka Tadića realizirano je u suradnji IKON Arts Foundation sa nezavisnom kustosicom Brankom Benčić.

IKON Arts Foundation neprofitna je kulturna organizacija sa sjedištem u New Yorku  usmjerena na promicanje rada hrvatskih umjetnika, dizajnera i filmaša u SAD-u. Zakladu su osnovale Linda Mateljan i Katarina Miličević koje su višegodišnje iskustvo u kreativnim industrijama, biznisu i marketingu, iskoristile kako bi promovirale hrvatske umjetnike na američkoj sceni. IKON Arts Foundation promociju realizira putem web stranice i organizacijom projekata, a web stranica IKON Arts Foundation fukcionira kao platforma na engleskom jeziku koja donosi informacije iz vizualnih umjetnosti, dizajna, filma, te služi kao baza podataka.