Preskočite na glavni sadržaj

Međunarodna jazz tura i radionica za pjevače u Parizu

Ovo je prva suradnja udruge Jazzart s organizacijama Arts Embassy iz Pariza i Song Shop iz Chicaga te prva jazz tura koju zajedničkim snagama organiziraju u Parizu. To je ujedno i prvi inozemni projekt Jazzarta na kojem bi rado ugostili i hrvatske pjevače te pjevače iz regije. Međunarodna jazz tura i radionica za pjevače će se održati od 3. do 10. lipnja u Parizu, a prijave su u tijeku!
vrijeme: 03.06.2014.
mjesto: Francuska; Pariz
url: http://www.croatian-photography.com/hr/intro/petra-mrsa

Polaznici mogu biti pjevači ili ljubitelji jazza koji žele sudjelovati samo u grupnim aktivnostima te slušati predavanja. Radionice će voditi tri mentorice - Claudia Hommel iz Chicaga specijalizirana za Cabaret, jazz vokalistica i vokalna instruktorica Maja Savić te Amerikanka u Parizu, jazz vokalistica i edukatorica Keri Chryst koja je ujedno i naša domaćica u predivnom Parizu!

Uz radionice na programu se nalaze i posjete jazz klubovima, jam sessioni i koncerti, večere na predivnim lokacijama, razgledavanja lokacija relevantnih za jazz scenu i povijest u Parizu, muzeja koji će u to vrijeme postaviti izložbe srodnih tema kao npr. “Great Black Voice” i “The Voice”.

Učite od profesionalnih instruktora vokalnu tehniku, jazz fraziranje, interpretaciju, improvizaciju, vještine nastupanja, i još puno toga!

Više informacija potražite na službenoj stranici, a za dodatna pitanja kontaktirajte na e-mail: SingersJazzWorkshop@gmail.com!