Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na kazališnu/filmsku radionicu na Brijunima

Kazalište Ulysses na Brijunima, od 15. do 29. srpnja, organizira ljetni program za film, kazalište i glumu, pod vodstvom Lenke Udovički i Rade Šerbedžije.
mjesto: Kosovo
url: http://anibar.com/2012/
Program sudionicima omogućuje rad na novoj kazališnoj produkciji Kralj Lear, učenje od majstora glume, režije, kazališne i filmske produkcije te pohađanje dva velika međunarodna filmska festivala: u Puli i Motovunu.

Nastava se održava od ponedjeljka do subote, a uključuje predavanja, sudjelovanje na probama te glumačke i redateljske vježbe za kazalište i festivalsku produkciju. Program obuhvaća i predstave kazališta Ulysses, projekcije na festivalima u Puli i Motovunu, festivalska događanja, te posjet povijesnim i prirodnim lokalitetima na Brijunima i u Istri.

Kotizacija iznosi 4 950 $, a uključuje smještaj u jednokrevetnoj sobi, u luci na Velikom Brijunu, tri dnevna obroka u restoranu kazališta Ulysses, bicikle za kretanje po Velikom Brijunu, transfer autobusom i čamcem tijekom programa, izlete i ture s vodičem u Puli, Rovinju i Motovunu, ulaznicu za Nacionalni park Brijuni te sve festivalske aktivnosti.