Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za Art koloniju 2014.

Pozivaju se svi zainteresirani mladi umjetnici do 30 godina starosti da se do 15. svibnja 2014. prijave na natječaj za izlaganje na Art kolonijama, i to iz područja vizualnih umjetnosti (likovne umjetnosti - slikarstvo, skulptura, grafika; fotografija, strip, instalacije, video umjetnost, Cyber Art, Public Art) te primijenjene umjetnosti (arhitektura, vizualni/industrijski/web dizajn, moda, digitalni radovi).
prijava: 15.05.2014
mjesto: Široki Brijeg, BiH; Vukovar, Croatia
url: http://www.havc.hr/
Projekt Art Kolonije u sklopu Labin Art Republike započeo je 2011. godine te se kontinuirano svake godine nastavlja sa svrhom promocije mladih umjetnika. Cilj je ovog projekta putem izložbi omogućiti mladim umjetnicima da se u svom ranom razvijanju oslobode te široj publici pokažu svoj stvaralački opus.

Labin Art Republika odvija se u periodu od 1. srpnja do 31. kolovoza svake godine u Crkvici Sv. Stjepana u Starom gradu Labinu.

U bogatstvu najrazličitijih likovnih identiteta Art kolonija rezimirala je do sada suvremene likovne situacije i stvorila komunikaciju na različitim autorskim razinama. Do sada je uspješnosti kolonije pridonijelo 17 mladih umjetnika iz cijele Hrvatske i regije.

Radove će selektirati umjetnički savjet Art kolonija na temelju kvalitete i originalnosti, a umjetnici su u potpunosti odgovorni za trošak i transport vlastitih radova. Rok za prijave je 15. svibnja 2014., a o rezultatima selekcije prijavljeni autori bit će obaviješteni putem e-maila i online na web stranicama i Facebook-u Labin Art Republike 25. svibnja 2014.

Obrazac za prijavu

Kontakt osoba za dodatne informacije:
Jelena Batelić, voditeljica Art kolonija
E-mail: jelena.batelic@gmail.com
Mob: 095/ 846 56 56