Preskočite na glavni sadržaj

Muzej anđela - 3. književni natječaj za kratku priču

Varaždinski Muzej anđela raspisao je književni natječaj za kratku priču o temi koja govori o duhovnosti, važnosti intuicije, dobrote, ljubavi, vrednovanju nematerijalnih vrijednosti, bajkovitosti i sl... Rok za predaju radova je 1. srpnja 2014.
prijava: 01.07.2014
url: http://www.kurs.hr/
Prema uvjetima natječaja, tekst mora biti izvoran i neobjavljen te ne smije biti dulji od tri kartice (5400 znakova s razmacima), a može biti napisan hrvatskim standardnim jezikom ili dijalektom.

Autori se natječu isključivo s jednim radom o temi koja govori o duhovnosti, važnosti intuicije, dobrote, ljubavi, vrednovanju nematerijalnih vrijednosti, bajkovitosti , o Varaždinu kao gradu anđela, o gradu u kojem anđeli spavaju i sl.

Rad potpisan šifrom (na CD-u napisan u formatu doc.) te ispisan na papiru u tri primjerka treba poslati poštom na adresu:
Muzej anđela
ulica Stjepana Vukovića 15
42 000 Varaždin
s naznakom 'Natječaj za kratku priču'

U posebnoj kuverti treba poslati osobne podatke o autoru (adresa, broj telefona, e-mail, kratka biografija s godinom rođenja) i šifru.

Radove će odabrati stručno povjerenstvo sastavljeno od tri člana, a odabrani radovi bit će objavljeni na web stranicama Muzeja anđela te kasnije u tiskanom izdanju. Najboljim radovima dodijelit će se tri ravnopravne nagrade - radovi slikara Željka Prsteca.

Nagrade će biti dodijeljene u Muzeju anđela u Varaždinu na svečanosti u povodu Dana anđela čuvara, 2. listopada, kad će nagrađeni autori čitati svoje radove.