Preskočite na glavni sadržaj

Suradnja Žednog uha i Multimedijalnog instituta MaMa

Žedno uho je, u suradnji s institutom MaMa, udvostručio broj izvođača na 15. Žedno uho festivalu što je proširilo sadržaj festivala za čitavu novu dimenziju u smjeru moderne kompozicije i elektro-akustične glazbe.
vrijeme: 21.05.2014.
mjesto: Zagreb
url: https://hr-hr.facebook.com/zedno.uho

Multimedijalni institut MaMa, poznatiji kada se radi o glazbenom programu kao Explicit music i Mamatronik, veliki je ljubitelj i nadasve poznavalac eksperimentalne elektroakustične glazbene forme što je dokazao organiziranjem niza unikatnih koncerata u poslednjih petnaestak godina. Neki od bitnijih izvođača koji su nastupali u Zagrebu u organizaciji Explicit musica i Mamatronika su: Vladislav Delay, Kim Cascone, Mikael Stavoestrand, Rechenzentrum, ansambli Zeitkratzer i Regenorchester, Maja Ratkje, Ikue Mori, PanSonic, Christian Fennesz, kao i tri plesno glazbene izvedbe: Christian Fennesz & Cecilia Bengolea, Damir Bartol Indoš & Helge Hinteregger, Markus Popp Oval & Antje Velsinger.

Ove godine MaMa i Žedno uho potvrđuju na aktualni objavljeni line up festivala Žedno uho sljedeće bitne izvođače iz oblasti eksperimentalnog elektroakustičnog zvuka: Lawrence English, William Basinski, Gudrun Gut i Ben Frost.

Cijene ulaznica, bez obzira na bitno proširenje Line up-a 15. festivala Žedno uho ostaju nepromijenjene. U nastavku teksta nalazi se popis svih potvrđenih izvođača, cijene ulaznica kao i lokacije održavanja koncerata:  

15. Žedno uho festival 21. – 24.05.

21.05. Teatar &td & polukružna dvorana
DKV Trio + Lawrence English (65/80kn)

22.05. Teatar &td
Hauschka + William Basinski (65/80kn)

23.05. dvorana Jedinstvo & Močvara
Wovenhand + Gudrun Gut  (80/100/120kn)

24.05. Močvara
Forest Swords + Ben Frost (65/80kn)