Preskočite na glavni sadržaj

Zasviraj sa Žujom

Već drugu godinu za redom INmusic festival, u suradnji s Ožujskim pivom, organizira natječaj 'Zasviraj sa Žujom' čiji pobjednik dobiva jedinstvenu priliku zasvirati na ovogodišnjem INmusic festivalu. Prijave se primaju do 31. ožujka.
prijava: 31.03.2014
url: http://www.inmusicfestival.com
Pobjednik natječaja imat će priliku zasvirati na pozornicama gdje će zasvirati velika glazbena imena svjetske scene kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Flogging Molly i mnogi drugi...

Izvođači se mogu prijaviti jednom pjesmom (uz uvjet da su punoljetni i iz Hrvatske), a svi natjecatelji moraju priložiti kratku biografiju (maksimalno 500 znakova), YouTube link na pjesmu s kojom se prijavljuju na natječaj te sve potrebne kontakte odnosno ime, prezime, adresu, telefonski broj i e-mail. Diskografska izdanja nisu uvjet, no izvođač mora raspolagati s minimalno 30 minuta autorskog materijala.

Imena prijavljenih izvođača bit će zatim objavljena na službenoj internetskoj stranici te Facebook profilu Ožujskog piva te će na tim internetskim platformama glasovanjem od 21. travnja do 15. svibnja svi zainteresirani moći glasovati za svoje favorite. Glasovanje će se odvijati u 3 kruga, a finalisti svakog kruga zasvirat će na finalnoj večeri natječaja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru 30. svibnja, uz četvrtog finalista kojeg će odabrati stručni žiri.

Finalnu večer natječaja nastupit će ukupno 4 izvođača, troje odabranih u ukupno 3 kruga natječaja putem interneta i jedan izvođač kojeg će odabrati žiri, a koji će se sastojati od predstavnika INmusica, predstavnika Zagrebačke pivovare te glazbenog kritičara. Pobjednika natječaja glasovanjem će odabrati predstavnici medija koji će nazočiti događaju. Pobjednik natječaja Zasviraj sa Žujom će krajem lipnja nastupiti na INmusic festivalu, a finalistima koji nisu osvojili glavnu nagradu Ožujsko će pivo osigurati utješne nagrade.

INmusic festival se, od 23. do 25. lipnja, održava na zagrebačkom Jarunu, a ulaznice se u Tisak media centrima, Dirty Old Shopu te online na inmusicfestival.com po cijeni od 299 kuna mogu nabaviti do 18. travnja.