Preskočite na glavni sadržaj

Sufinanciranje aktivnosti organizacija civilnog društva koje sudjeluju u projektima programa EU Kultura i Kreativna Europa

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva, ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2014. godinu.
url: http://www.kinovalli.net/
Na ovaj Poziv mogu se prijaviti organizacije civilnoga društva s pravnim statusom  udruge, koje su registrirane i djeluju u Republici Hrvatskoj i koje djeluju u svojstvu nositelja projekta ili partnera (suorganizatora) u projektu ugovorenog s Europskom komisijom, provedbenom agencijom ili drugim ugovornim tijelom.

Organizacije civilnog društva koje sudjeluju u projektima programa Kultura i Kreativna Europa se mogu javiti za sufinanciranje svojih projekata, a sve informacije mogu naći u Uputama za prijavitelje. Sufinanciranje organizacija civilnog društva koje sudjeluju u programima Kultura i Kreativna Europa navedeno je pod naslovom 1.3. Uputa: Ukupna vrijednost i postoci sufinanciranja pojedinih programa odnosno u zadnjem dijelu tablice pod: Natječaji koje raspisuju pojedine Opće uprave i Službe Europske komisije, odnosno njihove agencije, a koji nisu prethodno specificirani u ovoj tablici.

Najviši mogući iznos sufinanciranja je do 40% ukupnog iznosa na koji se organizacija civilnog društva obvezala u projektu.