Preskočite na glavni sadržaj

Istraživački program amaterskog inkluzivnog teatra 'Frikovi'

Centar za kulturu Trešnjevka i udruga UPSET pozivaju sve zainteresirane na sudjelovanje u istraživačkom programu amaterskog inkluzivnog teatra koji će se održavati subotom od 11 do 13 sati u kazališnoj dvorani TNT Centra za kulturu Trešnjevka, počevši od subote, 15. ožujka 2014.
vrijeme: 15.03.2014.
mjesto: Zagreb; TNT Centra za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1
url: http://www.cekate.hr/

Program amaterskog inkluzivnog teatra „Frikovi“  radioničkog je tipa i cilja glumačkim i kazališnim metodama kritički propitati društvene uloge  stigmatiziranih i „normalnih“ u hrvatskom društvu, a zatim produkt tog propitivanja (performans) prezentirati  javnosti dva puta godišnje – na proslavama Dana panike – kako bi javnosti poslali poruku inkluzije i empatije.

U programu mogu sudjelovati sve osobe koje su navršile 16 godina ili više – pogotovo ako se osjećate stigmatiziranima. Mjesečna članarina za zaposlene iznosi 100kn, studente 50kn, dok je za nezaposlene, umirovljenike te socijalno ugrožene osobe i sl., sudjelovanje besplatno.
 
Trajanje: 15.3.2014 – 18.6.2014. (subotom 11-13h), nakon ljeta kreće novi ciklus s performansom na 9.3.2015

Voditelji - članovi udruge UPSET - Ivan Hromatko, prof. soc. i pov.; Dijana Frančešević, dipl. psih.; Tomislav Miljak, prof. psih., Elina Petričec, soc. pedagog; Vladan Korda
 
Svoje mjesto možete rezervirati u tajništvu Centra za kulturu Trešnjevka:
Centar za kulturu Trešnjevka
Park Stara Trešnjevka 1
10000 Zagreb
tel. 01/3027 411
info@cekate.hr
 
Dodatno se možete informirati na upset.theatre@gmail.com