Preskočite na glavni sadržaj

DeltArte Festival – poziv

Pozivaju se video umjetnici da se prijave za sudjelovanje na festivalu DeltArte, koji se održava 17. srpnja 2014. godine, u talijanskom gradu Rosolina. Prijave su otvorene do 19. travnja.
vrijeme: 17.07.2014.
prijava: 19.04.2014
mjesto: Rosolina, Italija
url: http://deltarte.com/3minutix30articoli
Novo izdanje Festivala selektira video radove i kratke filmove koji bi bili uvršteni u natječaj za nagradu '3 minute za 30 članaka'. Najbolji će radovi sudjelovati na izložbi pod nazivom 'Energija za kreativnost'.

Sudjelovanje je otvoreno za mlade umjetnike do 35 godina starosti. Polazeći od Opće deklaracije o ljudskim pravima, svaki umjetnik može kreirati svoj kratki video. Za sudjelovanje potrebno je poslati rad, uz biografiju / CV, videografiju i fotografije rada na adresu segreteria@deltarte.com.

DeltArte je neprofitna organizacija koja organizira godišnji festival koji se održava na delti rijeke Po. Program uključuje izložbe, instalacije, otvorenja, performanse, rezidencijalne programe, s ciljem promocije kulturnog i umjetničkog dijaloga među mladim umjetnicima iz različitih zemalja i kultura.

DeltArte surađuje s brojnim nacionalnim i internacionalnim umjetnicima, izdavačima, muzejima, kustosima i književnicima, te pomaže umjetnicima kroz solo i grupne izložbe, prikaze u časopisima, javna priopćenja, Internet promidžbu kao i različite kustoske projekte.