Preskočite na glavni sadržaj

Galerija Kopjar – natječaj za izlaganje u 2014.

Galerija Kopjar objavljuje natječaj za izlaganje u 2014. godini. Pravo na sudjelovanje imaju svi umjetnici i studenti likovnih akademija koji djeluju u različitim vizualnim područjima (slike, grafike, skulpture, instalacije...), a prijave su otvorene do kraja 2 mjeseca.
prijava: 28.02.2014
mjesto: Zagreb; Galerija Kopjar, Gundulićeva 11
url: http://www.galerija-amt-kopjar.hr
Prijedloge razmatra savjet galerije, a o rezultatima selekcije svi će kandidati biti obaviješteni putem e-maila. Nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje. Uvjeti nisu striktni. Svatko tko osjeća poriv da pokaže svijetu što i kako radi, ima smislen koncept te je izuzetno siguran u svoju ideju pozvan je prezentirati sebe i svoje radove našem timu, i tko zna....

Molimo kandidate da budu konkretni u svojim koncepcijama, te da budu svjesni onoga s čime raspolažu. A to se posebno odnosi na uvjete od strane galerije i njenih kapaciteta. Galerija pruža profesionalan, opremljen, ugodan i dobro osvijetljen prostor, kao i medijsku popraćenost kroz virtualne ili tiskovne medije (galerijska web stranica, facebook, medijski suradnici galerije, turistički informativni centar, razni portali za kulturu,  umjetnost i galerijski svijet...). Sve ostale popratne troškove kao što je sastavljanje i dizajniranje promo materijala, kataloga, plakata te tiskanje istih, catering, potreba za dodatnom opremom i sl. umjetnik snosi sam.

Prijava treba sadržavati:
-životopis umjetnika;
- naziv i kratki opis izložbe;
- idejni i formalni opis rada;
- kvalitetne reprodukcije radova (digitalno ili u printu).

Prijave slati na e-mail galerija.amt.kopjar@gmail.com, osobno ili poštom na adresu:
Galerija Kopjar
Gundulićeva 11
10000 Zagreb
(osobno dostavljanje radova od 09-20h)