Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za najbolju karikaturu

U povodu pokladnih dana Narodni muzej Zadar poziva sve zainteresirane da se prijave na natječaj za najbolju i najsmješniju karikaturu/crtež. Tema je trenutna društvena situacija, a prijave su otvorene do 25. veljače 2014.
prijava: 25.02.2014
url: http://nmz.hr
Ove godine se Muzej pridružuje na svoj način pokladama u gradu Zadru, a to je preko natječaja za najbolju i najsmješniju karikaturu.

Sve karikature/crteži pristigle do 25. veljače, će biti izloženi u atriju Kneževe palače gdje će svatko moći doći i glasati, naravno tajno, za najsmiješniju karikaturu/crtež koja će na kraju, 4. ožujka, utorak, biti nagrađena prigodnim poklonom kao najbolja karikatura/crtež po izboru posjetitelja i posjetiteljica.

Također, isti dan će se dijeliti i nagrada stručnog žirija Narodnog muzeja Zadar koji će na objektivan način odabrati još jednu najsmiješniju karikaturu/crtež. Prigodan program dodjeljivanja nagrada će biti održan u Kneževoj palači, 4. ožujka, 2014. godine u 12:00 h na koji ste svi pozvani.

Svoje karikature/crteže možete donijeti osobno u Kneževu palaču, Poljana Šime Budinića, svaki dan od 10:00 do 16:00 sati ili možete poslati na adresu Narodni muzej Zadar, Poljana pape Aleksandra III b.b., 23000 Zadar, s naznakom 'Poklade u Muzeju'. Ostavite i svoje ime i prezime te kontakt (e-mail adresu ili broj telefona/mobitela), kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim informacijama vezanim za dodjelu nagrade 4. ožujka.