Preskočite na glavni sadržaj

44. Kvarnerska revija amaterskog filma - natječaj

Liburnija Film iz Rijeke organizira 44. Kvarnersku reviju amaterskog filma (KRAF), koja će se održati 7. prosinca 2013. u Art kinu Croatia, u Rijeci. Pozivaju se svi zainteresirani da pošalju svoje radove, a rok za predaju je 27. studenoga.
vrijeme: 07.12.2013.
prijava: 27.11.2013
mjesto: New York, USA
url: http://www.liburnija-film.hr
Festival nastao u organizaciji Liburnija Filma Rijeka, Kvarnerska revija amaterskog filma, KRAF utemeljen je još 1969. godine, što ga čini jednim od najstarijih festivala neprofesijskog filma u regiji. KRAF stoji na raspolaganju svakoj vrsti gledatelja i stvaratelja i filmskim entuzijastima, stručnjacima, raznim filmskim profesijama, ali i filmskim laicima koji se tek počinju upoznavati sa svijetom filma. Šarolik, dinamičan i nezavisan, KRAF daje uvid u različite kulturno-umjetničke svjetonazore i kao takav poučava o različitostima promovirajući kreativnost i tehničku kulturu.

Na tom tragu, svi/e zainteresirani/e pozvani/e su da se odazovu te pošalju svoje radove.

Kao i svake godine do sada:
- Tematika KRAF-a je slobodna.
- Filmovi mogu biti igrani, dokumentarni, eksperimentalni, animirani ili glazbeni spotovi.
- Pravo sudjelovanja imaju svi filmovi autora iz Hrvatske i inozemstva koji nisu prikazani na dosadašnjim festivalima KRAF-a.

Tročlani žiri nagrađuje autori/ce nagradom za najbolji film (grand prix), za najbolju kameru, najbolju montažu i najbolji scenarij.
Rok za predaju prijavnice i radova je 27. studenog 2013. godine, a detaljnije informacije o načinu prijave te propozicije možete pronaći na službenim stranicama Liburnija-filma.