Preskočite na glavni sadržaj

16. susret ASSITEJ-a u Čakovcu

16. susret ASSITEJ-a u Čakovcu
U Čakovcu  će se od 14.-19.listopada održati 16. susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra Assitej-a.  Selekcijom ove će  godine biti će izvedeno  jedanaest predstava kazališta  iz čitave Hrvatske (dvije predstave su van konkurencije). Selektor ovogodišnjeg susreta  je Matko Botić.
vrijeme: 14.10.2013.
mjesto: Croatia, Rovinj
url: http://www.avantgardejazzfestival.com

Stručni žiri u sastavu Renata Karola Gotica, Helena Petković i Lada Martinac  dodijelit će  nagrade  najuspješnijim predstavama u više kategorija. Iznimna posjećenost  dosadašnjih Susreta  u prosjeku s više od 5.000 gledatelja, kao i činjenica da hrvatska  kazališta predstavljaju svoja ponajbolja ostvarenja tijekom protekle sezone osigurala su status jedne od vodećih manifestacija za djecu u Hrvatskoj.

Na 16. susretima Hrvatskog centra ASSITEJ u popratnom programu izvest će se u HNK Varaždin   četiri najuspješnije predstave sa ovogodišnjeg  Susreta  Mreže profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade.

Na 2. međunarodnom Susretu Croatia World Collaboration koji se održava u sklopu našeg Susreta održati će se  radionica za dramske umjetnike (glumce), članove HC ASSITEJ  i studente  pod vodstvom dramske umjetnice i instruktorice borilačkih vještina Haruke Kuroda (London, UK).

 Planiran je Okrugli stol   "RUKSAK (PUN) KULTURE" na kojem će sudjelovati predstavnici Ministarstva kulture RH te članovi  HC ASSITEJ-a  i HC UNIMA-e.

Svojom izložbom SlukOVNICA predstavit će se Dječje kazalište B.Mihaljevića u Osijeku.
Susret organiziraju Kazališna družina Pinklec-  Centar za kulturu Čakovec  i Hrvatski centar Assitej-a.

Detaljan program ovdje

Plakat