Preskočite na glavni sadržaj

Traži se najstarija slikovnica u Koprivnici

Od 30. rujna do 30. studenoga u Knjižnici i čitaonici 'Fran Galović' Koprivnica provodit će se akcija 'Tražimo najstariju slikovnicu u Koprivnici' koja je pokrenuta povodom 35. obljetnice Pričaonice, najstarijeg knjižničnog programa za poticanje čitanja predškolaca. Ova akcija nije prva takve vrste u Hrvatskoj, već je osmišljena po uzoru na akciju pokrenutu 2009. godine u Rijeci.
vrijeme: 30.09.2013.
mjesto: Koprivnica; Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović', Zrinski trg 6
url: http://www.knjiznica-koprivnica.hr

Pamtite li svoju najdražu slikovnicu? Čuvate li još uvijek slikovnice iz djetinjstva? Prisjetite se onih koje imaju posebno mjesto u Vašem srcu. Imaju li one svoje posebno mjesto na polici?

Pozivaju se svi građani i institucije grada Koprivnice i okolice da se pridruže akciji u potrazi za najstarijom slikovnicom u gradu. Zavirite u svoje kućne biblioteke, ormare, tavane i podrume, prisjetite se svoje najdraže slikovnice, pronađite djelić svog djetinjstva te ga podijelite s javnošću.

Vašu najstariju slikovnicu posudite Dječjem odjelu Knjižnice za izložbu. Najstarija slikovnica čitat će se u Pričaonici te će se time zaključiti ova akcija i ujedno obilježiti 35. obljetnica najdugovječnijeg programa za djecu u koprivničkoj knjižnici.