Preskočite na glavni sadržaj

Upisi u 24. generaciju škole glume Ri Teatra

Ri Teatar organizira 24. školu glume za uzrast iznad 17 godina koja će se odvijati u Kulturnom centru Kalvarija. Škola će trajati 4 mjeseca, od listopada 2013. do siječnja 2014., te će se održavati subotom i nedjeljom, a povremeno i individualne probe tijekom tjedna. Početak je predviđen za 5. listopada 2013., a diplomska predstava će biti izvedena sredinom siječnja 2014.
vrijeme: 15.09.2013.
mjesto: Rijeka; Kulturni centar Kalvarija, Kalvarija 8
url: http://www.ri-teatar.hr/

Škola glume Ri Teatra će biti organizirana u obliku vikend radionica koje će voditi profesionalni glumci, redatelji, koreografi…., a u koordinaciji glumca i redatelja Ri Teatra Bojana Lakoša. Primjereno dobi i iskustvu, polaznici Škole glume kroz igru i razne zanimljive i atraktivne oblike grupnog i individualnog dramskog rada, svladavaju specifične zadatke vezane uz samu prirodu dramskog stvaralaštva i kazališnog medija, ali i opće odgojno-obrazovne zadatke koji pridonose osobnom razvoju i stjecanju kulturnih navika. Ostvarivanjem prvih, polaznicima osiguravamo temeljitu pripremu i provjeru sposobnosti za eventualni studij glume, režije, dramaturgije, teatrologije i slično, te za studije fonetike, pedagogije, književnosti i psihologije. Ostvarivanjem drugih, polaznike pripremamo za skladan život u društvu te za suvremenu i kulturnu javnu komunikaciju u medijskoj civilizaciji koja sve više inzistira na osobnosti i individualnosti javnog nastupa.

Nakon završene škole glume svi zainteresirani će dobiti priliku nastaviti rad u predstavama Ri Teatra.

Upisi su nedjeljom, i to 15., 22. i 29. rujna 2013. g., u 16 sati, u Kulturnom centru Kalvarija, Kalvarija 8, a sve informacije i prijave možete dobiti na tel. 051/375-866 ili gsm. 091/ 253-8991 ili putem e-maila: ri.teatar@ri.t-com.hr.

Upisi nisu audicija i nije potrebno pripremiti ništa, a o detaljima, točnim terminima, cijeni i svemu ostalome će se saznati upravo tada, na samim upisima! Ri Teatar