Preskočite na glavni sadržaj

Stephan Lupino na Posuđivaonici sreće u CeKaTeu

Dvadesetak autora, dizajnera okupljenih u udruzi Kuća hrvatskog dizajna predstavit će svoj rad u Galeriji Modulor, i to u sklopu novog projekta 'Posuđivaonica sreće'. Posjetitelji izložbe, koja se otvara u utorak, 10. rujna, moći će razgledati, ali i posuditi odjevne predmete, nakit, lutke kao i skulpture Stephana Lupina. Izložba se može razgledati do 13. rujna.
vrijeme: 10.09.2013.
prijava: 07.10.2015
mjesto: Zagreb; Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1
url: http://www.cekate.hr/galerija-modulor
Među poznatijim autorima tu su i Milena Rogulj koja će predstaviti svoje modne kreacije, Bojana Švertasek s keramikom, Ivan Alduk, kožne kreacije te Etna Maa  sa svojim modnim kreacijama.

Posuditi sreću na dan, tjedan, mjesec, godinu, uz određenu naknadu, vratiti ili otkupiti, jednostavna formula kojom život postaje raznovrsniji, bogatiji, sretniji.


 
Baš kao što postoji čitav niz leasinga, (najma), tako Kuća hrvatskog dizajna može usrećiti mnoge trenutke posebnih izlazaka, osobitih evenata; razbiti dosadu u stanovima, odijevanju, razveseliti u kafićima, hotelima, sobama, domovima. Put do sreće posut je među inim lakodostupnim ljepotama. Život može biti bogat na jednostavan i dinamičan način. Sreća je tada na dohvat. Upravo u posuđivaonici.

Autorski brendirani nakit, haljine, odijela, torbe i torbice, keramika, skulpture, slike, grafike, karikature, animirani filmovi, instalacije, fotografije postoje da bi svijet bio bolji. Zašto ne stvoriti posebne ugođaje u posebnim prigodama, ili svaki dan učiniti posebnim? To je jednostavan put do sreće.