Preskočite na glavni sadržaj

Postprodukcijski coaching / 'Antitijela' Petra Zanki

U Zagrebačkom plesnom centru će se u srijedu, 12. lipnja, u 19 sati, održati treća izvedba iz serije prezentacija Postprodukcijskih coachinga k.o. kombiniranih operacija - rad Petre Zanki pod nazivom 'Antitijela'. Ulaz je slobodan!
vrijeme: 12.06.2013. 19 h
mjesto: Zagreb; Zagrebački plesni centar, Ilica 10
url: http://www.kombiniraneoperacije.hr/

Arhiviranje umjetničkih koncepata i ideja razvija prakse reciklirane umjetničke povijesti. Ponekad u razvojnim procesima početni sadržaji bilježe svoje ekvivalente na drugim mjestima, tamo gdje nehotice greškom ili na svu sreću odabiremo slike novih predstava za koje smatramo da bi trebale ili ne bi trebale zrcaliti liniju konzistentnih umjetničkih htjenja. Razvojni procesi rada na umjetničkim projektima usložnjavaju se odabirom višestrukih sadržaja koje nastojimo asimilirati u finalne verzije obraćanja javnosti. Tragovi nedorečenih scena koje skrivamo ispod predstavljačkih ne bilježimo kao moduse kojima bi htjeli afirmirati  publiku, no možda će ih netko prepoznati i zatražiti pravo na njih ?
 
Često svjedočimo trenucima kada publike nema. Tko je zabilježio naš rad, s kime smo razgovarali? Mogu li naši projekti iskomunicirati procese kroz koje prolaze, možemo li s gledateljem razgovarati o tragovima koje ne propuštamo kao relevantne. Serija prezentacija 'Postprodukcijskih coachinga' uzima kao okvir završene radove nezavisnih plesnih i kazališnih  autora, nastale u proteklom razdoblju. Postavljajući ih  u situaciju ponovnog razgovora o njima te kroz živi coaching s publikom, radne sesije realiziraju se kao dinamičan feedback publike i autora, mjesto gdje svi izgubljeni procesi predstava postaju vidljivi kao jedina moguća točka susreta s publikom.

Opširnije na www.plesnicentar.info!