Preskočite na glavni sadržaj

Koncert Depeche Modea preseljen u Arenu Zagreb

Koncert Depeche Modea preseljen u Arenu Zagreb
Nadolazeći koncert grupe Depeche Mode u Zagrebu, zakazan za 23. svibanj 2013. godine, će zbog tehničkih i produkcijskih razloga biti preseljen sa stadiona Maksimir u Arenu Zagreb. Sve ulaznice kupljene za koncert na maksimirskom stadionu vrijede i za nastup u zagrebačkoj Areni.
vrijeme: 23.05.2013.
mjesto: Zagreb, Croatia
url: http://badco.hr/

Datum koncerta ostaje isti, adresa se mijenja: Depeche Mode - 23.5.2013. - Arena Zagreb. Koncert se tako seli na već poznati teren, gdje su 2010. godine Depeche Mode održali jedan od najboljih koncerata ikad viđenih u Zagrebu.

Cijene ulaznica za Depeche Mode u Areni Zagreb ostaju iste.
U prodaji su i ulaznice za lože u Areni Zagreb po cijeni od 800 kuna.
Kupci koji su kupili ulaznice za fan pit imaju pristup u fan pit Arene Zagreb.
Kupci koji su kupili ulaznice za stajanje (travnjak) imaju pristup na parter (stajanje) u Areni Zagreb.
Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju zapad gore bit će smješteni na gornju tribinu Arene Zagreb u sektore 305, 306, 307, 308 i 309 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.
Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju zapad dolje bit će smješteni na donju tribinu Arene Zagreb u sektore 102, 103 i 104 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

Za Depeche Mode koncert koji će se održati 23. svibnja u Areni Zagreb je trenutno prodano oko 12 000 ulaznica.  Kategorije fan pit i stajanje su rasprodane! U prodaji je još samo 3 500 ulaznica.

Izvor: Eventim