Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za logotip Udruženja studenata filozofije

Udruženje studenata filozofije Filozofskog fakulteta (USF) raspisuje natječaj za idejno rješenje novog logotipa. Na natječaj se mogu prijaviti svi kreativni studenti s dobrim poznavanjem dizajna. Rok za predaju radova je 1. lipnja 2013. godine.
prijava: 01.06.2013
url: http://www.ffzg.unizg.hr/usf/povijest.php
Prednost će se davati studentima Dizajna, Akademije likovnih umjetnosti  i srodnih umjetničkih studija, no u obzir će se svakako uzimati i svi ostali kandidati s prijavljenim radovima. Jedna osoba može poslati najviše pet prijedloga za logotip. Logotip može uključivati inicijalna slova Udruženja: USF.

Idejna rješenja trebaju biti poslana u JPEG i PDF obliku na sljedeću e-mail adresu: usf.ffzg@gmail.com. Uz poslani rad/radove potrebno je navesti svoje ime i prezime, studij i godinu studija.
Odabrani logotip bit će istaknut na novoj Internet stranici Udruženja te će se koristiti u svim administrativnim dopisima, potvrdama i sl. Ime i prezime autora bit će trajno objavljeno na stranici, a autor će dobiti potvrdu i zahvalnicu od strane Udruženja. Sudjelovanje u natječaju isključivo je volonterske naravi te Udruženje ne snosi financijske troškove izrade logotipa.