Preskočite na glavni sadržaj

Riječki DHK poziva na X. susrete mladih pjesnika i prozaika

Društvo hrvatskih književnika (DHK)-  Ogranak u Rijeci poziva mlade pjesnike i prozaike na sudjelovanje na X. susretima mladih pjesnika i prozaika, a na susretima mogu sudjelovati autori od 15 do 30 godina s tekstovima napisanim na hrvatskom jeziku, priopćeno je iz riječkoga DHK.
prijava: 01.06.2013
url: http://www.dhk.hr
Cjelovite poetske ili prozne rukopise potrebno je dostaviti na naslov: Društvo hrvatskih književnika - Ogranak u Rijeci Korzo 28/II 51000 Rijeka s naznakom: Prijava za sudjelovanje na X. susretima mladih pjesnika i prozaika.

DHK navodi kako prijavi obavezno treba priložiti: rukopise u digitalnom obliku (na CD-u; word, font: Times New Roman 12, dvostruki prored); kraći životopis; adresu stanovanja; broj telefona ili mobitela i e-mail adresu.

Rok za dostavu prijava je 1. lipnja 2013., a DHK ističe kako se prijave koje ne sadržavaju navedene obvezne priloge neće uzimati u obzir.

Također napominje kako će Prosudbeno povjerenstvo izabrati najkvalitetnije autore koji će biti predstavljeni javnosti u listopadu 2013., a njihovi tekstovi objavljeni u 'Književnoj Rijeci', časopisu za književnost i književne prosudbe, s mogućnošću objavljivanja i poetskih te proznih autorskih prvijenaca.

O izboru sudionika X. susreta mladih pjesnika i prozaika autori će biti obaviješteni do 1. rujna 2013. godine, navodi se u priopćenju.
(Hina)