Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za mlade filmske profesionalce ITW 2013.

Festival tolerancije - 7. festival židovskog filma Zagreb, raspisuje natječaj za mlade filmske profesionalce (redatelje, snimatelje, snimatelje zvuka i montažere), koji se pozivaju da se prijave na besplatni međunarodni edukativni program. Program se održava od 16. do 25. svibnja 2013., a prijave su otvorene do 17. ožujka.
vrijeme: 16.05.2013.
prijava: 17.03.2013
mjesto: Kastav, Croatia
url: http://www.kastav-touristinfo.hr/
Želite režirati kvalitetne filmove prema scenariju odabranom upravo za vas? Želite snimati filmove pod redateljskom palicom nekih od najistaknutijih mladih filmaša današnjice? Želite montirati originalna djela koja će imati dug i uspješan filmski život?

Filmovi će biti rađeni prema unaprijed odabranim scenarijima s Talent Workshopova natječaja za scenarije, ove godine raspisanog na temu 'tolerancija'!

Talent Workshop odvija se u potpunosti na engleskom jeziku, stoga je nužno da polaznici posjeduju aktivno znanje engleskog jezika. Na kraju radionice filmovi će biti prikazani u sklopu službenog programa 7. Festivala židovskog filma - Festivala tolerancije.

Tročlani žiri sastavljen od istaknutih filmskih profesionalaca prosudit će koji od prikazanih filmova zaslužuje i osvaja posebnu nagradu.