Preskočite na glavni sadržaj

'Sutra (ni)je novi dan' – premijera u Teatru Exit

'Sutra (ni)je novi dan' – premijera u Teatru Exit
Predstava 'Sutra (ni)je novi dan' bit će premijerno izvedena u zagrebačkom Teatru Exit, u subotu, 2. ožujka, s početkom u 20 sati. Riječ je o autorskom projektu Ivice Boban i mladih glumaca Iskre Jirsak, Mirele Videk i Zorana Pribičevića.
vrijeme: 02.03.2013. 20 h
mjesto: Zagreb; Teatar Exit, Ilica 208
url: http://www.teatarexit.hr

Ivica Boban o predstavi:

Na tragu uspješnice 'Kako misliš mene nema?!' (odigrane preko 250 puta) Ivica Boban i Teatar Exit vam predstavljaju tri nova mlada i talentirana glumca - Iskru Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirelu Videk u predstavi 'Sutra (ni) je novi dan'!  Oni se na temelju mnogostrukosti svojih osobnih, profesionalnih i društvenih identiteta u predstavi  transformiraju u niz različitih likova i karaktera iz našega grada.  Vidjet ćete ih  - do grla u problemima, u suludim situacijama  i interakcijama,  sa svakovrsnim unutrašnjim i vanjskim konfliktima… i deliktima! Predstava je prilika da ih upoznate, da čujete njihove sulude, smiješno-gorke i potresne priče… jer i vas se tiču.  
 
U dva sata virtuozne turbo igre  - oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima… Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje…

Stalnim promjenama perspektive od jednog lika do drugog, predstava s dirljivom empatijom ispovijeda djeliće njihovih života, ali i svakoga od nas. To je predstava o običnim ljudima, o njihovim osamljenostima, dvojbama i strahovima, o teškoći ostvarivanja odnosa s drugim… o ljudima kojima se dogodio život onako kako nisu željeli, o teškoćama da se krene u novi dan s nadom i vjerom, o pokušajima da se pobjegne i izbavi od traumatične prošlosti, da se spasi od još nepodnošljivije sadašnjosti i od potpuno neizvjesne budućnosti.

Izvedbe: 9., 16.,20., 28. ožujka 2013. u 20 h, Teatar Exit

Gostovanje: 21. ožujka u 19:30 h u HKD-u Rijeka