Preskočite na glavni sadržaj

General Foundation of the University of Valencia – poziv na partnerstvo

General Foundation of the University of Valencia usmjerena je na implementaciju kulturnih projekata te traži partnere u svrhu realizacije projekata i promocije kulturne razmjene. Pozivaju se nacionalne kulturne institucije koje imaju slične interese, da se prijave za suradnju u sklopu programa Kultura.
url: http://www.fundacio.es
General Foundation of the University of Valencia (FGUVV) španjolska je fondacija čiji je osnovna svrha suradnja u različitim djelatnostima:kultura, Europski dokumentacijski centar, zapošljavanje, suradnja, rad s osobama s invaliditetom, Međunarodni centar Gandia.

Područje kulture obuhvaća sljedeće aktivnosti:
- glazba: Filharmonijski orkestar i Sveučilišni zbor;
- kazalište: godišnji programi, radionice, kazališne skupine i predstave Erasmus scene;
- plastička umjetnost: izložbe u sklopu Sveučilišta Valencia i Martínez Guerrricabeitia Centre (prezentacija i istraživanje vlastitih zbirki i analiziranje sveobuhvatne suvremene umjetnost).

Europski dokumentacijski centar osnovala je Europska komisija u svrhu sakupljanja i diseminiranja publikacija koje izdaje Europska unija u svrhu istraživanja i obrazovanja.

Zapošljavanje se provodi kroz Opservatorij za davanje poslova i profesionalne smjernice čiji je glavni cilj omogućiti i potaknuti zapošljavanje sveučilišnih studenata. Dostupni su vodiči za profesionalnu i radnu orijentaciju koji nude informacije za zapošljavanje.

Suradnja se fokusira na sveučilišnu suradnju u svrhu razvijanja i upravljanja programima, projektima i aktivnostima s vanjskim financiranjem i 0.7 sveučilišnim programom koji obuhvaća kolegije, seminare, konferencije, kreiranje specijaliziranog dokumentacijskog centra, projekte suradnje, kampanje za podizanje svijesti, publikacije, savjetovanja, sudjelovanje u institucijskim forumima i mrežama suradnje za razvijanje na lokalnoj, nacionalnoj i internacionalnoj razini.

Rad s osobama s invaliditetom osigurava pomoć studentima i ostalim članovima Sveučilišta s invaliditetom. Sveučilište Valencia dobitnik je nagrade Telefónica Ability Award.

Međunarodni centar Gandia nalazi se u gradu Gandiji, a usmjeren je na edukativni diplomski i postdiplomski program, kontinuiranu edukaciju i profesionalni razvoj te razvija Sveučilište za starije građane namijenjen odraslim osobama iznad 50 godina starosti. Cilj centra je učiniti Gandiju međunarodnim akademskim gradom kako bi se konsolidiralo obrazovno područje i u potpunosti iskoristile prednosti koje grad pruža, te referentnim centrom za Mediteran i Latinsku Ameriku.

Iskustva u međunarodnim projektima:
- LLP (20077-2013) Ref. 137896-LLPP-ES-KA1EQK (TUNNING):
- TEMPUS. Ref. 2010-31185/001.5110935 (ISIS);
- LLP JEANN MONET. Ref. 1760009LLLP-ES- AJM_MMO;
- ERASMUSS MUNDUS AACTION 2. Reff. 183225 (MMOVE ON EDUUCATION);
- ERASMUSS MUNDUS AACTION 3. Reff. 204496-1-22011-1- FR-ERA-MUNDUSS (EMIDEA);
- ALFA EURRO PROJECT EEURPEAI. Reff, DCI-ALA/199.09.01/10//2 (RED BIOFFAARMA).