Preskočite na glavni sadržaj

Program riječkoga Art-kina u 2013. otvara film 'Ljubav'

Program Art-kina Croatia u Rijeci u 2013. godini počinje filmom 'Ljubav' Michaela Hanekea, a tijekom siječnja će se u ovom kinu prikazati još niz suvremenih nagrađivanih europskih filmova.
vrijeme: 07.01.2013.
mjesto: Rijeka; Art-kino Croatia, Krešimirova 2
url: http://www.art-kino.org/

Film 'Ljubav' osvojio je više od 20 nagrada kritike i publike na svjetskim festivalima.

U siječnju je u Art-kinu na programu još i komedija 'Vila' belgijsko-francuskog trojca Dominique Abel, Fione Gordon i Brune Romyja, nova komedija Kena Loacha 'Danak anđelima' i bugarski dokumentarni film Iliana Meteva 'Posljednja ambulantna kola Sofije' o kolapsu sustava hitne pomoći u bugarskom glavnom gradu, izvijestilo je Art-kino.

Tristan Bauer predstavit će se dokumentarnim filmom 'Che - novi čovjek', rezultatom 12-godišnjeg istraživanja života i djela Ernesta Che Guevare.

Program Art-kina za siječanj zaključit će Film 'Michael' Markusa Schleinzera o pedofilu koji drži zatočenog dječaka u svom podrumu.

Ciklus Filmova koje su voljele naše bake i djedovi krajem mjeseca donosi niz klasičnih filmskih uspješnica poput filmova 'Poštanska kola', 'Herkules i kraljica Lidija', 'Majko slušaj moju pjesmu' i 'Kruh i čokolada', doznaje se od Art-kina. (Hina)