Preskočite na glavni sadržaj

Festival stand up komedije 'Panč' u Osijeku

Zadnji dan mjeseca studenog i početak prosinca rezervirani su za osječko izdanje Festivala stand up komedije ‘Panč’. Uz voditeljicu programa, komičarku  Marinu Orsag, na ovogodišnjem festivalu nastupit će iskusni domaći komičari Ivan Šarić, Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Domagoj Pintarić, Tihomir Paravina, Goran Vugrinec, Andrea Andrassy i Tin Sedlar, te njihov slovenski kolega Perica Jerković.
vrijeme: 30.11.2012.
mjesto: Zagreb, Croatia
url: http://www.hardplace.hr/

Nakon izvrsnih odaziva zadnjih tri godine na ’Panč’ festivale održane u nekoliko hrvatskih gradova koje je posjetilo preko 15000 ljudi, organizatori su ovaj put odlučili nasmijati istok Hrvatske i nastupiti u osječkom Cineplexx kinu 30. studenoga i 1. prosinca 2012. Ulaznice za prve dvije večeri su u pretprodaji u Cineplexxu.

Osim nastupa u Cineplexx kinu, u sklopu festivala 2. prosinca održat će se i večer amatera u Rakija baru kluba 'Tufna' gdje će najhrabriji moći okušati svoje stand up sposobnosti. Ulaz na ovu večer je besplatan!

Ideja o hrvatskom festivalu komedije rođena je 2008. godine, nakon uspješnog festivala komedije ‘Panč’ održanog u Ljubljani na kojem su nastupali i hrvatski stand up komičari. Dobra suradnja se nakon festivala nastavila kroz akciju Smijehom protiv sukoba u kojoj su hrvatski i slovenski komičari mjesečno nastupali ‘kod susjeda’. Uz ‘Panč’ tu je i 'Stand up CROmedy show' turneja koja je već posjetila 22 hrvatska grada, te slovensku Ljubljanu i Celje, te se nastavlja dalje i u ostalim gradovima Hrvatske. Kao rezultat uspješno odrađenih festivala i turneja u Zagrebu je nastao Studio Smijeha, prvi stand up comedy klub na Balkanu koji se nalazi u Vlaškoj 92, u prostoru bivšeg Kina Studio.

Izvor: Marina Orsag