Preskočite na glavni sadržaj

ZFF u Beogradu - Zagreb na službenom putu

'Zagreb na službenom putu', program u sklopu kojega će biti predstavljen Zagreb Film Festival, održat će se od 9. do 11. studenog u Domu omladine u Beogradu. Uz projekcije omnibusa 'Zagrebačke priče 1' i 'Zagrebačke priče 2' bit će prikazan i program 'Najbolje od Kockica', izbor kratkometražnih filmova hrvatskih autora koji su pobijedili u natjecateljskom programu Kockice u posljednjih nekoliko godina.
vrijeme: 09.11.2012.
mjesto: Srbija; Beograd, Dom omladine
url: http://www.zagrebfilmfestival.com/

Izbor filmova ‘Najbolje od Kockica’ čine naslovi: ‘Pusti me da spavam’ Sare Hribar, ‘Hladna fronta’ Uroša Živanovića, ‘Onda vidim Tanju’ Juraja Lerotića i ‘Komba’ Tina Žanića.  

Također, bit će predstavljena knjiga ‘Sedma republika’ zadarskog novinara, publicista, rock kritičara i glazbenika Ante Perkovića uz prisustvo autora, Dubravka Jagatića, Mome Rajina i Dragana Ambrozića.

Uz filmski i književni program, splitski bend ST!LNESS i glazbena družina Cinkuši, bit će okosnica glazbenog dijela vikenda hrvatske suvremene pop kulture, a oba sastava nastupaju u klubu Doma omladine. Za clubbing će biti zaduženi Tomo Ricov i Boris Kovaček, DJ-i i organizatori događanja kao što su Weekend Media Festival i Minival, te voditelji kluba Pepermint u Zagrebu.

Organizator događanja je Kulturni centar Parobrod iz Beograda.