Preskočite na glavni sadržaj

Poziv plesačima za sudjelovanje u umjetničkom laboratoriju

Mala performerska scena, u suradnji s Eksperimentalnom slobodnom scenom (Ekscenom), upućuje javni poziv hrvatskim plesnim umjetnicima za sudjelovanje u projektu 'TransAC – Transnational Co-production in Action' međunarodne mreže Meridians.
mjesto: Zagreb; Pučko otvoreno učilišta (plesna dvorana), Ulica grada Vukovara 68
url: http://www.cirkus.hr/mala-performerska-scena-ponovno-u-programu-kultura
U sklopu projekta belgijska koreografkinja Zsuzsa Rozsavolgy (Scuba Club Collective) u Zagrebu će voditi umjetnički laboratorij s domaćim plesačima na temu 'Public Transport / Private Stillness' ('Javni prijevoz / Privatna nepokretnost'). Kroz laboratorij, koji će se održati od 19. listopada do 4. studenoga, te od 16. do 19. prosinca, istraživat će se upotreba javnog prostora u gradskom okruženju, a završit će javnim izvedbama na kraju ciklusa proba. Sudjelovanje plesača bit će honorirano.

Prvi sastanak i ogledna proba s odazvanim sudionicima održat će se u petak, 19. listopada, s početkom u 09:30, u prostoru Pučkog otvorenog učilišta (plesna dvorana), Ulica grada Vukovara 68.

Kontakt osoba za Ekscenu je Nino Bokan - 091 792 09 67. TransAC u Hrvatskoj provodi Mala performerska scena uz potporu programa Kultura Europske unije, te Ministarstva kulture Republike Hrvatske.