Preskočite na glavni sadržaj

ZOOM Festival – poziv volonterima

Udruga Drugo more traži volontere za pomoć u organizaciji trećeg ZOOM Festivala, koji će se održati od 6. do 12. rujna 2012. u Rijeci. Zoom Festival je intermedijalni festival koji predstavlja umjetničke radove iz područja izvedbenih umjetnosti. Volonteri će pomoći u prodaji ulaznica, promociji, kao vodiči kazališnim grupama i slično.
vrijeme: 06.09.2012.
mjesto: Rijeka
url: http://www.drugo-more.hr
U okviru festivala održat će se i predstava 'Gdo je naslednji'/'Tko je sljedeći' autora Janeza Janše. Predstava igra 12. rujna, u 20 sati, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Za sudjelovanje u predstavi traži se 30 volontera/statista različitih starosnih dobi od 15 godina na dalje.


Svi zainteresirani mogu se javiti na mail petra@drugo-more.hr ili na mob. 091 5644964.

Predstava 'Gdo je naslednji?' otvara pitanja o odgovornosti pojedinca u suvremenom društvu recesije, šoka, nesigurnosti, neizvjesnosti i ravnodušnosti. 'Gdo je naslednji?' sastoji se od filma, glazbe i koreografije te stvara prostor u kojem mnogi igrači i mnoga imena pregovaraju o pokretanju akcije. Gledatelji su uključeni. Nema sumnje da se nešto mora učiniti i to hitno. No pitanje je što treba učiniti i tko će to učiniti? Može li se nešto učiniti u kazalištu? Je li kazalište mjesto djelovanja?