Preskočite na glavni sadržaj

Tribina 'Lica američkoga filma' i promocija Hrvatskog filmskog ljetopisa

Prva filmska tribina u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza na temu 'Lica američkoga filma' održat će se u utorak, 15. svibnja, u 19,30 sati, u maloj dvorani zagrebačkog kina 'Tuškanac'.
vrijeme: 15.05.2012. 19,30 h
mjesto: Makarska, Croatia
url: http://www.mastripfest.com/

'Lica američkoga filma' su i temat novog broja Hrvatskog filmskog ljetopisa (69/2012) koji će ondje biti promoviran. Gosti tribine su Jelena Šesnić, Sonja Tarokić i Nikica Gilić, a moderatorica je Astrid Pavlović.

Na tribini će sudjelovati i Pozitivfilm, prijateljska nakladnička kuća čiji će naslovi vezani za pitanja američkoga filma na dan tribine biti vrlo povoljni, kao i novi broj Hrvatskog filmskog ljetopisa.

Želja organizatora i cilj ovog novog projekta u Hrvatskom filmskom savezu jest potaknuti razgovor o filmu, ali i čitanje i pisanje o njemu. U tromjesečnom ritmu izlaženja Hrvatskog filmskog ljetopisa, najznačajnijeg hrvatskog časopisa o filmu, bit će govora o temama vezanim za film i druge umjetnosti, medije, pitanja publike, produkcije, distribucije, filmsko izdavaštvo, filmsku kritiku i glazbu.

HFLJ možete kupiti u kinima 'Tuškanac' i 'Europa', a na filmskoj tribini 15. svibnja po promotivnoj cijeni.