Preskočite na glavni sadržaj

Donacije godine za 2012.

Zagrebačka banka i Hrvatska obrtnička komora raspisuju javni natječaj za dodjelu 'Donacije godine 2012.'. Donacija će se dodijeliti obrtnicima za projektni prijedlog osmišljavanja cjelokupnog originalnog proizvoda temeljenog na prepoznatljivom tradicijskom motivu, prepoznatljivoj obrtničkoj tehnici ili za proizvode koji u sebi sadrže elemente tradicijskog i obrtničkog umijeća. Rok za predaju prijava je 25. svibnja.
prijava: 25.05.2012
url: http://www.fuseboxfestival.com
Donacije za tri najbolja projektna prijedloga iznose 150.000 kuna za prvonagrađeni, 100.000 kuna za drugonagrađeni i 50.000 kuna za trećenagrađeni prijedlog.

Teme unutar kojih je moguće prijaviti projektni prijedlog su:

'Dom i prostor' (oprema stola, predmeti za kućanstvo i za opremu interijera),
'Odjeća, obuća i nakit' (predmeti od tekstila, vune, kože, krzna, metala, stakla, papira i ostali)
'Poslovna oprema i darovi' (raznovrsni materijali).

Sve projektne prijedloge pristigle na Natječaj procijenit će sedmočlana stručna komisija koja će odabrati ukupno deset najkvalitetnijih projekata. Ti će projekti potom ući u drugi krug i biti prezentirani široj javnosti na službenim stranicama Natječaja na društvenoj mreži Facebook.

Svi korisnici Facebooka moći će glasovati za prijedloge, a iznos donacije bit će dodijeljen trima projektima koji prikupe najviše glasova putem Facebooka.
U sklopu Facebook aplikacije svaki od ukupno 10 projekata imat će vlastitu stranicu za potrebe predstavljanja sudionicima, a stranica projekta predstavlja prezentacijsku stranicu pojedinog projekta.

Na ovaj se natječaj mogu prijaviti svi obrtnici sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Detalji o potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave za Natječaj nalaze se u nastavku, kao i na internetskim stranicama Hrvatske obrtničke komore. Rok za predaju prijava je 25. svibnja.

Pravila i propozicije Natječja
Pristupnica