Preskočite na glavni sadržaj

Premium 100% Film Festival

Premium 100% Film Festival nagradni je natječaj u svrhu promocije zdravih načina življenja i edukacije o Dona koncentriranim sokovima Premium 100%. Rok prijave je 21. svibanj.
prijava: 21.05.2012
mjesto: Mexico
url: http://www.donatrgovina.hr
Na natječaj se mogu prijaviti svi koji snime kratki film u trajanju od 20 do 120 sekundi kojim će kroz teme povjerenja, posebnosti, zdravlja i ljubavi, a sve domaće, na 100% zabavan način predstaviti koncentrirani sok Premium 100%.

U konkurenciju ulaze svi filmovi u trajanju od 20 do 120 sekundi čiji sadržaj obrađuje kombinaciju dvije ili više od ponuđenih tema:
- zabava;
- povjerenje;
- posebnost;
- zdravlje;
- ekološki;
- domaće;
- 100%

Unutar filma potrebno je barem jednom prikazati jedan ili oba Premium 100% koncentrirana soka.

Za sudjelovanje potrebno je postaviti film na YouTube. Nakon što je film na YouTubeu, potrebno je na stranici www.dona.hr ispuniti formular s osobnim podacima (ime, prezime, godina rođenja, adresa, e-mail adresa, broj telefona) u kojeg se prilijepi link postavljenog filma s YouTube-a. Filmovi uvredljivog ili neprikladnog sadržaja neće biti odobreni za objavljivanje.

Glasanje se vrši na način da se stisne gumb 'glasaj' koji se nalazi pored svakog filma. Za jedan film moguće je glasati jednom dnevno, a moguće je glasati za više filma u jednom danu.

U uži krug ulazi 30 filmova s najvećim brojem glasova publike od kojih žiri odabire pobjednika - dobitnika Zlatnog Premiuma 100% i dobitnike 2. i 3. nagrade. Posebnu nagradu Teen Premium 100% dodjeljuje žiri se za najbolji film mladog autora do 19 godina.

U nagradnoj igri za glasače sudjeluju samo oni glasači koji su odabrali sudjelovanje u nagradnoj igri. Nagrade se dodjeljuju nasumičnim odabirom.

Više