Preskočite na glavni sadržaj

Izložba : U potrazi za WOW efektom

Danas, 21. ožujka, u 14 sati, u izložbenom prostoru Centra za dizajn HGK, otvara se izložba ‘Najbolje od najboljeg u europskom dizajnu i oglašavanju’ pod sloganom ‘U potrazi za WOW efektom’. Izložba je postavio Branko Silađin, a otvorena je do 13. travnja.
mjesto: Zagreb, Croatia
url: http://www.hgk.hr
Art Directors Club of Europe – ADC*E, neprofitna organizacija europskih klubova kreativaca koja djeluje u 22 zemlje, osnovana je 1990. godine s ciljem promoviranja izvrsnosti u europskom dizajnu i oglašavanju.

Četiri kategorije za profesionalce i posebna kategorija za studente:
Stoga ADC*E dodjeljuje svake godine nagrade za radove već nagrađene na nacionalnim ADC natječajima u dizajnu, oglašavanju i tržišnom komuniciranju u četiri glavne kategorije - TV/Film, Tiskani mediji, Web inovativna upotreba medija i Dizajn. Na ovogodišnjoj izložbi prikazani su svi nagrađeni radovi ADC*E Awards 2011 te radovi članica koji su osvojili Zlata na nacionalnim festivalima.

‘Koristim ovu priliku da pozovem sve hrvatske kreativce da uskoro prijave svoje radove i ove godine za ogled na međunarodnoj sceni. Naime, domaći kreativni radovi, koji osvoje Zlatnu i Srebrnu Kocku, direktno ulaze u konkurenciju za europski festival ADC*E Awards te postaju dio izložbe koja putuje po Europi. Kreativnost, koju ADC*E i ADCC svesrdno potiču, jedan je od preduvjeta za izlaz iz recesije i gospodarske krize', izjavio je Ivica Vidović, predsjednik Uprave McCann Ericksona Hrvatska i predsjednik ADCC-a. 

Uz iskusne profesionalce priliku dobivaju i studenti, koji svoje radove prijavljuju u kategoriji ‘Student of the year.'

Prije otvaranja izložbe u srijedu 21. ožujka, u prostorijama HGK-a u Draškovićevoj održat će se i to s početkom u 12 sati godišnja skupština Art Directors Cluba Croatia.