Preskočite na glavni sadržaj

Radionica pop-up 'knjiga', ilustracije i stop-animacije

U organizaciji 'Mojih čarobnih misli', u sklopu programa 'DECro – Digital Exchange Croatia' - kojeg već dugi niz godina osmišljava i vodi Helena Bulaja, u suradnji s filmskim festivalom Film Forum Zadar, u Zadarskom Arsenalu 25. i 26. srpnja održati će se dvodnevna radionica pop-up 'knjiga', ilustracije i stop-animacije pod vodstvom američke umjetnice Colette Fu.
vrijeme: 25.07.2011.
mjesto: Zadar
url: http://www.filmforumzadar.com

Broj polaznika je ograničen na 10. Stoga požurite s prijavama! Sve informacije i prijave na helena@helenabulaja.net
 
Na radionicama će se 'obrađivati' materijali iz kreativnog dokumentarca i zanimljivog cross-platfrom projekta Helene Bulaja, 'Mehaničke figure_Inspirirani Teslom' u kojem o Tesli između ostalih govore Terry Gilliam, Laurie Anderson, Marina Abramović i dr.
 
Iskustva s radionice bit će predstavljena i na Film Forum Zadar, 24. kolovoza, u sklopu programa posvećenog novim trendovima u filmskoj i TV produkciji.
 
Colette Fu dobitnica je brojnih međunarodnih priznanja, a između ostalih Fulbrightove stipendije i Niconove nagrade. Njen briljantan umjentički rad u pop-up tehnici prepoznali su mnogi te je i tvorac predivniog animiranog promo spota za General Electric kojim je ova tvrtka predstavila svoje nove proizvode na TED-u 2010, a TV spotovi za Dječiji medicinski centar u Texasu dobitnici su prestižne nagrade Annie za najbolju animiranu TV reklamu.