Preskočite na glavni sadržaj

Walk on by…/ izložba Isabelle Mauro

U petak, 17. lipnja, u 20.30 sati, u Galeriji Alvona u Labinu, otvara se izložba umjetničke fotografije mlade umjetnice Isabelle Mauro. Izložba ostaje otvorena do 27. lipnja.
 
vrijeme: 17.06.2011.
mjesto: New York, USA
url: http://www.adcglobal.org/
Isabella Mauro izložbom Walk on by... savršeno opušteno i empirijski ulazi u samu bit prostora, ljudskih emocija i osjećaja prepoznatljivih svima: briga, ljutnja, začudnost, veselje, tuga, usamljenost, bezbrižnost, strah... te pomno slaže sličice svog dnevnika koje bismo mogli beskonačno gledati, a ne kako naziv izložbe sugerira doživljavati ih u hodu, već uživati u bezazlenim viđenjima mudrog promatrača. Isabella Mauro nam se ni u jednom trenutku ne želi nametnuti, biti veća i važnija od svojih motiva, ona je strastven i naoružan promatrač, ponekad malo nostalgična, ponekad ironična, ali potpuno uklopljena i svjesna trenutka. I sama fascinirana običnim, ne želi fascinirati već nam naprosto pročistiti čula i ukazati nam što smo propustili vidjeti vlastitim očima. (Matea Kolendić)
 
Isabella Mauro fotografijom se počinje baviti tijekom studija, a 1998. godine završava foto-tečaj pri Foto-klubu Zagreb. Od 2009. godine član je Cro Art Photo Kluba, a od 2010. Foto-kluba Zagreb. Od 2008. godine fotografije objavljuje na jednom internetskom portalu, a prvu samostalnu izložbu imala je 2010. godine u Poliklinici Sinteza, a zatim i u Galeriji Idealni grad u Zagrebu te MMC Luka u Puli 2011. godine. Sudjelovala je na raznim skupnim izložbama fotografijama (Otok i more, Dete), a dobitnica je druge nagrade na natječaju za klupsku izložbu fotografija Zagreb i Zagrepčani 2010. te pohvale na Izložbi najfotografija 14. Međunarodnog  uličnog festivala Cest is d’ Best.  Ovo je njezina četvrta samostalna izložba nakon Zagreba i Pule.

 
Radno vrijeme galerije: pon - pet od 10 do 13 sati