Preskočite na glavni sadržaj

VAFI-ju nagrada MRAK

Samo dva festivala trebalo je da VAFI bude prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih programa u državi. Nagrada Udruge MRAK za kreativni program u kulturi i umjetnosti (Projekt ili program kojim su na kreativan i inovativan način predstavljeni varijeteti hrvatske kulturno-umjetničke scene) pripao je varaždinskoj VANIMI tj. mladom i entuzijastičnom timu - Sandri Malenici i Hrvoju Selecu.
 
vrijeme: 26.05.2011.
mjesto: Zagreb
url: http://www.mrak.com.hr
Dobar projekt kojeg su svi odlično prihvatili doveo ih je do nominacije za MRAK nagradu, a prijavio ih je studio Luminus. Konkurencija nije bila slaba. Uz njih u ovoj se kategoriji (kreativni i inovativni projekt ili program u kulturi i umjetnosti - projekt ili program kojim su na kreativan i inovativan način predstavljeni varijeteti hrvatske kulturno-umjetničke scene) natjecao Hrvatski telekom s T-HTnagrada@MSU i Katapult promocija d.o.o. s  projektom Tajne Griča.
 
Ova nagrada dokazuje da je VAFI jedan od najboljih projekata koje je Varaždin dao u posljednje vrijeme, a još važnije - neovisan festival rođen u glavama dvoje mladih ljudi. (Izvor: regionalni.com)