Preskočite na glavni sadržaj

Gavella & Europlakat Fair od 1. do 17. lipnja

Tijekom dva tjedna u lipnju, od 1. do 17. lipnja, posjetitelji Gavelle moći će predstave pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna!
 
vrijeme: 01.06.2011.
mjesto: Zagreb, GDK Gavella, Frankopanska 8-10
url: http://www.gavella.hr
Festival započinje u srijedu, 1. lipnja izvedbom premijerne predstave "Nosi nas rijeka" Elvisa Bošnjaka, u režiji Krešimira Dolenčića, a završava 17. lipnja predstavom "San Ivanjske noći" Williama Shakespearea u režiji Aleksandra Popovskog. Čak 14 naslova poziva vas da večer provedete u teatru i pogledate sve što ste propustili pogledati tijekom sezone, kao i da na završnoj večeri festivala proslavite s nama nagrade najboljem glumcu i glumici u predstavama premijerno izvedenim ove sezone u kazalištu "Gavella", a koje odabiru naši najvjerniji gledatelji.  

U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: "Tartuffe", "Duh", "Leda", "Nosi nas rijeka" i "Ženidba".  Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od 7 članova - pretplatnika kazališta "Gavella".

U sklopu ovogodišnjeg "Gavella i Europlakat Faira" u petak, 10. lipnja svečano će se obilježiti 100. izvedba predstave "ptičice" Filipa Šovagovića u režiji Ozrena Prohića.

Ove godine na "Gavella & Europlakat Fairu" mogu se pronaći ne samo plakati, već i majice, torbe i šalice s vizualnim identitetima kazališta i pojedinih predstava. Gavellin kazališni izlog nudit će svoja dobra tijekom trajanja festivala u atriju teatra, u Frankopanskoj 10. Izlog možete posjetitin svaki dan od 12 do 14 sati te od 18 sati do završetka predstave.
 
Raspored izvedbi