Preskočite na glavni sadržaj

Predstava '13 zadataka za novu budućnost' Kazališne radionice 'Malik'

U organizaciji Kazališne radionice 'Malik' pretpremijera predstave '13 zadataka za novu budućnost' održat će se u srijedu, 18. svibnja, u 18.30 sati u Harteri, a premijera u četvrtak, 19. svibnja, u isto vrijeme. 
vrijeme: 18.05.2011. u 18.30 sati
mjesto: Tokyo Japan,
Predstava je inspirirana Orwellovom 1984. Kazališna predstava bit će uprizorena na jednoj od lokacija Hartere, gdje mašina papirne prošlosti zastaje pred budućnosti sa stilom. U središtu su kolektiv, masa, moć, sloboda, znanje, mir i njihovi odnosi. 

Predstava nudi ono što djeca misle da bi trebalo biti. Sve što će gledatelji doživjeti njihova je kreacija. Vizualni, tjelesni i verbalni odgovori. Budućnost kako je vide. Pjesme koje se pjevaju. Plakati koji objašnjavaju. Ljubav u doba represije. Dok veliki brat motri. Djeca špijuni špijuniraju za nas.
 
Kolaboratori, polaznici Malika Rijeka u dobi od 7 do 14 godina su: Vana Alesio, Roberta Barešić, Nina Batinić, Demi Boscia, Mia Borši, Petra Butorac, Dora Čabrijan, Mia Ćelap, Dominik Fajdiga, Rea Juričić, Ira Krmpotić, Leo Lucić, Marko Matić, Morana Mladić, Leo Nenadich, Leona Pavić, Antonia Radošević, Lea Rumora, Jelena Sarajlić, Arian Sejka, Mateo Sertić, Natali Sverić, Leon Vatta, Vid Vičić, Matea Vučetić, Leonarda Vukman.

Kolaboratori u dobi od 20 do 50 godina su: Lara Badurina, Sanja Gregorić, Ana Jurčić, Denis Kirinčić, Natalija Ložnjak, Marija Maksimović i Mila Čuljak. (rijeka.hr)