Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na natječaj 'Dani studentskog filma'

Udruga studenata Akademije Primijenjenih umjetnosti u Rijeci poziva studente/ice umjetničkih akademija i srodnih studija koji se bave medijem filma i videa da prijave svoje autorske radove na natječaj  za sudjelovanje na prvoj manifestaciji 'Dani studentskog filma'. Prijave se primaju do 15. lipnja 2011. godine.
 
prijava: 15.06.2011
mjesto: Rijeka
url: http://www.apuri.hr/
Intencija je da se radovi prikazuju u Art kinu Croatia dok radovi (videoinstalacije) koji više odgovaraju galerijskom prostoru će se prikazivati prostorima Studentske galerije ili u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti, Rijeka. Manifestacija će se održati od 4. do 6. listopada 2011. godine.

Prijaviti se može u sljedećim kategorijama:

- igrani film: kratkometražni (do 30 minuta);
- dokumentarni film;
- videoinstalacija.

Na natječaj, student/ica mogu prijaviti radove koji su nastali nakon 2008. godine. U obzir će se uzeti i djela proizvedena u inozemstvu čiji su autori hrvatski državljani.  Student/ica može prijaviti svoj samostalni rad te se mogu prijavit grupe studenata.  Na natječaj je dozvoljeno prijaviti samo jedan rad.
Studenti/ice koju su zainteresirani za sudjelovanje na 'Danima studentskog filma' se prvo prijavljuju na e-mail adresu dsf.rijeka@gmail.com. Nakon prijave organizator će u kratkom roku poslati prijavnicu na e-mail.
Konačna prijava koja sadržava:
  • Ispunjenu prijavnicu
  • Životopis autora
  • Dvije snimke na DVD-u
  • Press materijal u digitalnom obliku
  • Potvrdu o studiranju na matičnom fakultetu
Šalje se na adresu:
Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci
Slavka Krautzeka bb
51000 Rijeka
Sa naznakom 'Za udrugu studenata Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci – Dani studentskog filma', najkasnije do 15. lipnja 2011. godine (poštanski žig). Prijave nakon tog roka neće se razmatrati.
  
Prijavnica