Preskočite na glavni sadržaj

Koncert za život

Na trećem po redu Koncertu za život, u utorak, 29. ožujka, u 20 sati, u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, Zagrebačka filharmonija izvest će Carminu Buranu Carla Orffa (kantata za sole, zbor i orkestar).
 
vrijeme: 29.03.2011. u 20 sati
mjesto: EU
url: http://www.artnouveau-net.eu/
Ana RukavinaPrvorazredni mladi hongkoški dirigent Perry So ravnat će orkestrom, akademskim zborom Ivan Goran Kovačić i solistima: Ivana Lazar (sopran), Ljubomir Puškarić (bariton) te Marko Cvetko (tenor), a 'Koncert za život' održat će se u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja, dan nakon Aninog rođendana i četvrte obljetnice osnivanja javne Banke matičnih stanica krvi iz pupkovine 'Ana Rukavina'. Doniranim matičnim stanicama, od pokretanja Zaklade do sada, spašeno je devet života što je najveća vrijednost Anine ostavštine!

Sav prihod od ulaznica namijenjen je Zakladi Ana Rukavina s ciljem prikupljanja sredstava za HLA tipizaciju uzoraka krvi potencijalnih darivatelja, te edukacije o značajudoniranja koštane srži i matičnih stanica, a do kraja ožujka dostupan je i humanitarni broj 060 900 pozivom na koji se donira 5 kn (+PDV) za Zakladu. 

Foto: Ana Rukavina