Preskočite na glavni sadržaj

U Rijeci 'Valentinovo u Kazalištu'

Riječki HNK Ivana pl. Zajca, u nedjelju, 13. veljače, u 20 sati, ugostit će trinaest najpoznatijih hrvatskih glumačkih zvijezda okupljenih u 'Drama Go Go Swing Orchestra' koji će na riječkoj pozornici prirediti pravi pjevačko-pjesnički i plesači spektakl pod nazivom 'Valentinovo u Kazalištu'.
vrijeme: 13.02.2011. 20,00
mjesto: Rijeka, HNK Rijeka
url: http://www.hnk-zajc.hr

Mikrofona će se na riječkoj sceni primiti Goran Navojec, Anja Šovagović, Zrinka Cvitešić, Hana Hegedušić, Barbara Rocco, Bojana Gregorić, Iva Visković, Vedran Mlikota, Igor Mešin, Filip Šovagović, Danko Ljuština, Siniša Ružić i  Mila Elegović i pjevati svjetski popularne ljubavne hitove te kazivali najljepše stihove o ljubavi, a prema najavama idejnog začetnika koncerata  Drama Go Go Swing Orchestra Gorana Navojca, ni ovoga puta neće nedostajati i plesa.

Sve redom izvrsni hrvatski filmski i kazališni glumci čija popularnost godinama ne jenjava pjevat će evergreene i jazz standarde velikana Franka Sinatre, Billi Holiday, Arethe Franklin, Doris Day, Louisa Armstronga, Louisa Prime i Glenna Millera te kazivati poeziju Drage Ivaniševića, Arsena Dedića, Tina Ujevića, Charlesa Baudelairea, Dobriše Cesarića, Enesa Kiševića, Edgera Allena Poa.

Podsjetimo, isti glumci svojim su pjevačkim umijećem već u Lisinskom publiku podigli na noge.  Kako su izvijestili mediji, Koncert s glumcima u Lisinskom raspljeskao je, podigao na noge i rasplesao publiku koju je Goran Navojec morao moliti da napusti salu, a teško da ima bolje preporuke za Valentinovo u riječkom Kazalištu od toga. Stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku, dođite u riječko Kazalište i uvjerite se sami kako pjevaju, recitiraju i plešu hrvatski filmski i kazališni velikani.