Preskočite na glavni sadržaj

Edukacija za knjižničare u Koprivnici

Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović' organizira edukaciju iz osnova knjižničarstva za knjižničare - početnike iz svih vrsta knjižnica. Ovogodišnja edukacija za knjižničare – početnike održat će se u Knjižnici i čitaonici 'Fran Galović', od 11. do 13. listopada, prema programu koji je dostupan na web stranici Knjižnice, www.knjiznica-koprivnica.hr .
vrijeme: 11.10.2010.
mjesto: Koprivnica, Knjižnica i čitaonica "Fran Galović", Zrinski trg 6
url: http://www.knjiznica-koprivnica.hr
Iako je edukacija za knjižničare - početnike, kao svojevrstan kratki uvod u knjižničarstvo, prvenstveno namijenjena osobama koje rade u knjižnicama, a nemaju formalno knjižnično obrazovanje, može biti vrlo korisna i diplomiranim knjižničarima koji se zapošljavaju po prvi put. Važno je napomenuti kako se radi o obuci koja je potpuno besplatna i za sudionike i za ustanove koje ih šalju. Osim kroz predavanja, teme će biti obrađene i kroz praktične vježbe, a edukaciju  provode djelatnici Knjižnice i čitaonice 'Fran Galović' – kao vrsni knjižnični stručnjaci za pojedina područja rada u knjižničarstvu.

Za sudjelovanje u edukaciji potrebno se prijaviti u Knjižnici i čitaonici 'Fran Galović', Koprivnica ili  na e-mail adresu ljiljana@knjiznica-koprivnica.hr